Ennakkoliput

Asiakasomistajille

Kamppailut käytiin Pasilan Urheiluhallissa 3.8.2013 klo 9-17.00.

Medialle

Lisätietoja tapahtumasta saat Suomen Taidoliitosta. Vastaamme kysymyksiin mielellämme. Ota yhteyttä stl@taido.fi. myös liiton internetsivut palvelevat Sinua osoitteessa www.taido.fi.

Veikkaus

Yhteystiedot/ Contact


Suomen Taidoliitto ry
Finnish Taido Association
Radiokatu 20,
00240 Helsinki, FINLAND
stl@taido.fi, www.taido.fi
+358 50 542 3431

Toimitsijaksi tai attaseaksi?

Kilpailuissa ja tapahtumanjärjestelytehtävissä tarvitaan runsaasti vapaaehtoisia.

Toimitsijoita tarvitaan niin ystävyyskilpailuihin kuin itse MM-tatamin laidallekin. Tehtäviin saat tarvittavan koulutuksen ja pääset harjoittelemaan taitojasi kauden 2012 ja 2013 -cup-kilpailuihin.

Attaseaksi eli joukkueavustajaksi rekrytoidaan tapahtuman ajaksi henkilöitä, jotka avustavat urheilijoita ja joukkueita näille vieraassa kisakaupungissa. Attasea on joukkuetta vastassa lentoasemalla, tulkkaa kokouksissa ja sekä auttaa yhteydenpidossa järjestäjien kanssa sekä toimii muutenkin tarvittavana apuna. Attaseat ovat yleensä vapaaehtoisia ja kielitaitoisia henkilöitä, joita kilpailun järjestäjät osoittavat joukkueiden avuksi. Olisko tämä tehtävä sinulle mieleinen?

Talkootyöläisiä tarvitaan myös kilpailupaikan rakentamiseen ja muihin juokseviin tehtäviin. Ota yhteyttä liiton toimistoon, jos sinua kiinnostaa kansainvälisen MM-tapahtuman monipuoliset ja moninaiset tehtävät.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä stl@taido.fi